2011. november 1., kedd

Csakratisztítás meditációval



Helyezkedj el kényelmesen. Nézz mereven egy pontra körülbelül 1 percig, és közben hagyd, hogy elméd elcsendesedjen. Eressz most el minden gondolatot, ami ehhez a síkhoz köt. Nyugodtan, egyenletesen lélegezz. Hagyd, hogy a szemed lassan lecsukódjon. 

Kérj szellemi segítőket mielőtt elkezded, akár angyalokat, Jézust, Szűz Máriát, Atyát, vagy akár mindegyikőjüket!

A központi energiavezetéked a Föld középpontjába küldöd a gáton keresztül a talpadból induló gyökércsakrával együtt. Képzeld el, ahogy egyesülve haladnak.
Majd a földi energiákkal az energiavezeték a gáton keresztül belép a testedbe és a csakrákat érintve, csakra színeivel és a föld energiákkal, tisztítod mind a hét csakrádat, egymás után.

A koronacsakrán kilépve felküldöd az univerzumba a központi energiavezetéket föld energiákkal. Majd az univerzumból egy másik energiaszál tölti a központi energiavezetéked, belép a korona csakrán keresztül a testedbe, ez is átjár és tisztít minden csakrát és a gáton keresztül kilép a testedből majd a föld középpontjába érkezik.

Érezd, ahogy átjár ez a kétfajta energia, tisztít és energetizálja a csakráidat, testedet, aurádat, gyógyít és feltölt. A fáradt energiáidat felkínálod a Földanyának vagy az Univerzumnak, megkéred, hogy alakítsa át hasznos energiákká.

A tisztítást segítheted, ha először az óramutatóval ellentétes irányban megpörgeted az aurádban lévő energiát huszonegyszer, ekkor távozik az aurádból a még ott lévő szennyeződés, ezt újra felajánlod, vagy kérd Razielt, hogy alakítsa át számodra hasznos energiákká.

Majd az óramutatóval azonos irányban huszonegyszer kezded el feltölteni az aurádat. Hagyd, hogy töltsön, áramoljon az energia testedben és aurádban, érezd, ahogy növekszik, élvezd a tiszta energiákat!

A végén tudatosítod, hogy aurád, csakráid és a tested, energiával teli, tiszta, egészségtől duzzad!
Maradj benne a jóleső energiaáramlásban, amíg csak jólesik.

Mielőtt befejeznéd, végy egy, vagy több mély lélegzetet és nyisd ki a szemed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.