2011. november 2., szerda

Angyalmágia



Alegegyszerűbb mágia a kimondott szó… Tudom, sokan még nem éreznek elég erőt magukban ahhoz, hogy el merjék hinni: elég valamit leírni vagy kimondani, és az teljesül.

Talán egyszer meg is próbálja, de ha az nem hoz eredményt, akkor úgy érzi, ez nem az ő világa, ez neki nem működik, nem fog menni.

Pedig lehet, hogy csak rosszul fogalmazott, vagy nem volt elég világos vagy hasznos a cél, amihez az angyalok segítségét kérte.

Most két olyan módról írunk Nektek, amit bármikor, bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban használhattok angyali erők segítségük hívásához.
1. Mondd, Angyalka, mit tegyek?

Gyújts meg annyi fehér gyertyát vagy/és mécsest, amennyit csak tudsz, és egy szép papírra a legszebb írásoddal írd le, mit tegyél, hogy az aktuális helyzetedet megértsd vagy a problémádat megold?

Például:

A.) Ha nincs munkád, kevés a jövedelmed, a család bevétele, akkor ne azt írd, hogy munkahelyet, megrendelést vagy több pénzt szeretnél, hanem valami ilyesmit:

“Drága Angyalka!

Kérlek, segíts nekem, hogy meglássam, mit tehetek azért, hogy több bevételem / jó munkám / jobb jövedelmem legyen?

Küldj álmot, jelzést, és segíts megismernem azokat az embereket, akik révén a terveimet megvalósíthatom. Olyan jeleket küldj, kérlek, amiket megértek.

Nagyon köszönöm a segítségedet!

Szeretettel:

…………”

Írj a levélre dátumot, és ha van kedved, fel is díszítheted: rajzolhatsz rá, ragaszthatsz rá (matricát, szalagot, madártollat…). Őrizd meg az Angyalnaplódban, és írd fel mellé, milyen jeleket kaptál, hogyan értelmezted, mit cselekedtél.

Minél több energiát fordítasz a szépen megírt leveledre és a jelek értelmezésére, annál magabiztosabban haladsz majd a célod felé.

B.) Nem jól működik a szerelmi életed vagy nincs is párkapcsolatod, de Te vágysz a boldogságra, akkor szintén azt írd le, hogy abban segítsen az Angyal: hogyan élj, mit tegyél, miben változz, milyen találkozást elősegítő helyeket keress fel ahhoz, hogy életednek ezen a területén sikeres legyél?

Most csak a két legtöbbször előforduló problémát említettem, de bármivel fordulhatsz az Angyalokhoz! Számukra nincs “súlya” a kéréseknek, ugyanolyan fontos egy új munkahelyhez hozzásegíteni Téged, mint egy megromlott barátságot helyreállítani vagy egy elkeveredett kedves fényképet megkeresni.

Ennek a módszernek az a legfontosabb eleme, hogy aktív, cselekvő részese legyél a probléma megoldásának! Ne csodát várj, hanem segítséget, útmutatást, gyengéd szeretetet utadon.

2. Hálát mondj esténként, ne csak imát!

Talán Te is szoktál esténként vagy legalább időnként imádkozni. Nagyon szép szokás, egy olyan rituálé, ami méltán zárja le a napot. Most mégis arra biztatlak, hogy egy picit alkosd újra esti imádat. Tegyél bele sokkal nagyobb rész áldást és hálát és szinte vond ki teljesen belőle a kérést.

A legjobb mindig az, ha saját szavaiddal fogalmazol, azonban most segítségül megosztok veled egy lehetséges esti áldást:

“Drága Istenem, édes Angyalok!

Hálatelt szívvel köszönöm ezt a napot! Különösen azért vagyok boldog, mert ….. (ide írj le bármit, ami örömet okozott; például hogy találkoztál egy rég nem látott kedves barátoddal, hogy jól sikerült a torta, amit sütöttél, stb, sorolj fel mindent).

Áldásotokat kérem életemre és….. (itt sorold fel azokat, akik eszedbe jutnak – lehetnek akár kevésbé szoros ismerőseid vagy teljesen ismeretlenek is. Például időnként áldást kérek azokra, akik gyógyszereket kutatnak, akik megmentenek kóbor kiskutyákat, akik befogadnak nehéz sorsú családokat…).

Köszönöm, hogy most és egész nap mellettem álltatok, és hogy őrzitek álmomat.”


Ezeket az esti áldáskéréseket is leírhatod és megőrizheted. Ha Angyalnaplódat az ágyad mellett tartod, energiája erősíteni fog Téged is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.