2011. december 17., szombat

Lelki támadások 1.


Lelki támadások 1.

"A legtöbb lelki támadást a környezetünk erőire való fogékonyságunk és az általunk létrehozott negatív energiák okozzák. Mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy pozitív, illetve negatív energiákat sugározzunk ki magunkból és azzal a képességgel is, hogy elzárkózzunk az ilyen energiák elől.

Az imák pozitív energiákat hoznak létre, ezek beépülnek a Föld elektromágneses terébe. E pozitív energiák ellensúlyozhatják a negatív energiák hatásait: a cinizmust, a rádió- vagy tévéreklámokat és a démoni erőket. A pozitívan gondolkodó emberek természetes módon ráhangolódnak ezekre az áldásos, jótékony erőkre. Ennek eredményeként jó cselekedeteket hajtanak végre, vagy egyszerűen csak boldogabb emberekké válnak.

A negatív gondolkodásra ennek az ellenkezője igaz. A negatív gondolkodás energiái a lelki támadások által számos gonosz tettet okoztak, melyeket olyan tudatlan személyek kezdeményeztek, akik ráhangolódtak ezekre a negatív gondolatokra és végre is hajtották az általuk sugallt tetteket.

Arra szeretnék rámutatni, hogy csakis mi vagyunk felelősek azért, hogy pozitív vagy negatív energiákat teremtünk-e. Mind a pozitív, mind a negatív erők részt vesznek személyes energiamezőnk (vibrációnk) kialakításában és kapcsolatban állnak velünk a minden anyagot kormányzó elektromágneses energia révén.

Energiavámpírok

Az efféle személyek látszólag gyakran baráti viszonyban állnak áldozataikkal, akiken egyértelműen megfigyelhetőek az energia elszívásának klasszikus jelei.

A tipikus tünetek:

*általános kimerültség

*motiváció- és energiahiány

*kóros soványság

*sápadt arcbőr

*általános gyengeségérzet

Ezen kívül az ilyen áldozatok általában könnyen befolyásolható emberek. A domináns fél (az energiavámpír) mindig megakadályozza, hogy az áldozat sikeres kezelésben részesülhessen, vagy hogy elsajátíthassa a megfelelő védekezési technikákat. Az energiavámpírok többsége jóhiszemű, normális ember. Olyan boldogtalan emberek ők, akik áldozataik energiaforrásainak telepatikus megcsapolásával okoznak nekik sérüléseket. Ha egyszerűen csak elválasztják egymástól a két adott személyt, az azonnali pozitív változásokat eredményez az áldozat életében. Az olyan esetekben, amikor ez az energiaelszívás akaratlanul és öntudatlanul megy végbe, jobb szeretem a "lelki paraziták" kifejezést használni. Azokban az estekben, amikor ez a hatás előre eltervelt lelki támadás következtében jelentkezik, az elkövetőt, energiavámpírnak fogom nevezni. Ez a folyamat bármely olyan szituációban megfigyelehető, amelyben egyszerre több ember van jelen. Minél többen vannak, annál könnyebben észlelhető a jelenség. Lehet szó családi összejövetelről, valamilyen előadásról, vagy egy bármilyen találkozásról. Az energia lecsapolásának másik magyarázata az lehet, ha két ember közeli kapcsolatban áll egymással. A felek folyamatos egymásrautaltsága folytán gyakran az érzékszerveken túli érzékelés figyelemreméltó esetét tapasztalhatjuk két ember között. Előre meg tudják mondani, mire gondol és mit fog tenni a partnerük. Néhányan egyszerűen úgy írják le ezt a jelenséget, hogy jól ismerik a másik személy szokásait és viselkedését. Én is elfogadom ezt a magyarázatot, de csak részben, mivel véleményem szerint nagyobb jelentőséget kell tulajdonítanunk annak, hogy a felek agyhullámai egymásra hangolódnak. Saját magasabb tudatszintjeiken, különösen az álom állapotában, kiegyenlítődnek, szinkronizálódnak agyuk alfa hullámai (a hipnózis, az álmok és a napközbeni relaxált állapotok agyhullámai). Ráadásul minél érzékenyebb pszichikailag az adott személy, annál valószínűbb, hogy hatással lesznek rá mások érzelmei és gondolatai. Különösen igaz ez abban az esetben, ha egy kapcsolat során a kevésbé érzékeny fél a meghatározó. Az emberek e tekintetben 3 kategóriába sorolhatók: az energiaadók, a semleges személyek és az energiaelvevők kategóriájába.

A lelki parazitizmus (energiaelvevés) leggyakrabban férj és feleség, illetve anya és lánya között alakul ki. Minden olyan személy energiavámpírnak minősül, aki folyamatosan megköveteli, hogy időt és figyelmet fordíts rá, különösen akkor, ha a vele töltött idő után kimerültnek érzed magad. Fontos megértenünk, hogy az energiavámpírok, illetve az energiaparaziták támadásainak tünetei roppant gyakoriak és többnyire sem az egészségügy, sem az áldozat környezete nem ismeri fel valódi természetüket."



Dr. Bruce Goldberg, metafizikus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.