2011. december 19., hétfő

Fénymeditáció


Megszabadulsz minden félelemtől, fájdalomtól, szorongástól, ami benned lehet. Tudatod elenged minden képet, minden gondolatot, minden érzést, ami most zavar. Elcsendesül minden külső zaj. Csak jelen vagy és befelé figyelsz.

A szoba közepén megnyílik előtted egy kicsi láng. Ez az életerő elindul fölfelé, érzed, ahogy átmelegíti a lábadat, s a gyökér csakrádon át, a Földből érkező energiával együtt áramlik a szeretet feléd. Gyógyító ereje áramlik a testedbe. Engedd magadba azt a nyugalmat, békét, harmóniát és szeretetet, ami a Földből áramlik feléd a gyökereiden keresztül. Engedd magadba ezt a melegséget. Érezd, ahogy lassan átmelegszik az egész lábad. Eleresztesz minden feszítést, minden ellenállást, tudatodból is elengedsz minden feszültséget. Elengeded a mindennapi problémáidat, a munkahelyedet, az otthont, a mindennapi környezetből hozott feszültséget. Ha esetleg anyagi gondjaid, vagy egzisztenciális problémáid vannak, engedd most el ezeket is. Engedd, hogy felszabaduljanak ezek a szorongások benned. Engedd, hogy ez a tiszta erő, ez a gyógyító szeretet kisimítsa belőled ezeket a feszültségeket.

S most lassan tovább emelkedik a fény. Áthatol a gyökér-csakra területéről a szex-csakrádba. Érezd, ahogy betölti az öled, egészen ellazulsz ezen a területen is. Magadba engeded a melegséget, érzed, ahogy átjárja alhasad területét, átjárja belső és külső szerveidet. Kiszabadít erről a területről is minden olyan negatív érzelmet, elnyomott vágyat vagy szenvedélyt, ami benned feszültséget okoz. Engedd, hogy meggyógyuljon a hiányérzeted is, vagy a veszteségtől való félelmed is. És hogy a szeretet és gyöngédség vágya betöltődjön ezzel a gyógyító melegséggel.

S most lassan tovább kúszik benned ez az energia, ez a melegség. Érzed, ahogy átfényesíti tested középpontjának területét, az egész hasüreget. Egészen ellazulsz itt is, eleresztesz minden feszültséget, ellenállást, minden fájdalmat. Ez a tiszta fény kisimítja belőled a bizonytalanságot, a szorongást, a bűntudat energiákat, az elfojtott indulatokat. Átmelegszel tőle egészen és engeded, hogy ez a fény tiszta erővel, bizonyossággal, önbizalommal töltsön fel. A hasüregedben, mintha egy fénylő nap pulzálna. Az életerő lüktet a szorongás és bizonytalanság helyén. Az ERŐ és az ÖRÖM veszi át a hatalmat benned.

Lélegezz ki minden félelmet magadból, engedd, hogy tűz ébredjen benned és égjen benned. Gyökereiden át érezd a meleg hullámokat, ahogy átrezegnek egész testeden. És most elérkeznek a szív-csakra területéhez. A fény átmelegíti, betölti az egész mellüregedet. Vegyél egy mély lélegzetet! Érezd, ahogy fény átvilágítja, betölti egészen a tüdődet, és ott rezeg a szívedben. Kimos belőled minden szomorúságot, minden betegségedet. Ez a láng feltölti, ellátja immunrendszeredet energiával. Minden fájdalmat, negatív gondolatot, negatív képet kiéget belőled, ami még benned lehet. Hagyd, hogy melege átjárja egész belsődet. Elengeded a depresszív érzéseidet, az élettagadás pillanatait és engeded, hogy megszülessen az élet igenlés benned, az élet választása. Engedd, hogy a szíved is betöltődjön a szeretettel, az elfogadással, a bizalommal az életed felé. Egészen ellazul ez a terület is. Átmelegszik, befogadja a fényt.

Lassan tovább emelkedik a melegség, betölti a torok-csakra területét, s érzed, ahogy kitárul, gyönyörű, tiszta kék fényében. Ezen a csakrán keresztül sugárzod a világba magad. Itt vállalod fel érzéseid, elképzeléseid kifejezését. Itt mutatod meg magad. Eleresztesz innen is minden feszítést, minden olyan kimondott szót, vagy ki nem mondott, magadban fojtott érzést, gondolatot, véleményt, ami benned feszültséget okozott, amit magadban nyeltél, amit magadban elrejtettél.
Engedd felszabadulni ezt a területet is, és életre kelteni a kreativitás energiáit. Engedd felébredni az erőt és bátorságot hangodban, a vágyat, hogy megmutasd magad, hogy kifejezhesd magad.

S a fény tovább emelkedik: átvilágítja és betölti az egész fejed, megnyitva ezzel a homlok csakrád, a harmadik-szemed, feloldva benned minden olyan képet, minden olyan emléket, ami zavarhat, ami benned belső feszültséget kelthet, s közben összekapcsol téged tiszta, intuitív erőiddel, belső látásoddal.
Gondolatenergiáid elcsendesülnek, nincs semmilyen feszítés a fejedben, nincs semmilyen fájdalom benned.
Egész testedben ellazulsz.

Energiaközpontjaid szépen lassan megnyílnak, kinyílnak, tiszta fényükben rezegnek benned. Magukba engedik ezt a gyógyító erőt.
S ahogy korona-csakrád megnyílik, érzed, hogy egészen csodálatos, tiszta, fehér fény ölel át és a korona-csakrádon át árad az egész testedbe. Átjárja gondolataid, érzéseid, és ezzel a tisztasággal tölt el, szeretetben, békében és biztonságban érzed magad.

www.paxaura.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.