2011. október 25., kedd

Hogyan készítsünk szerelmi kötést?


Hogyan kössük magunkhoz a szeretett lényt ?

Bizonyára sokakat foglalkoztatott már ez a téma. Van, hogy komolyabban, néha csak felületesen, de valamilyen mértékben biztosan felmerült a gondolataikban, hiszen egy viszonzatlan szerelem esetén sokan sok mindent megtennének, talán még a mágiához is nyúlnának, csak hogy történjen már valami számukra kedvező esemény.

A szerelmi kötésnél több lehetőség is nyílik, hiszen itt van rögtön a viaszbábu, vagy itathatunk vele bájitalt, esetleg egy elementállal magunkhoz is láncolhatjuk a szeretni vélt lényt.

S hogy mi a cél?

Az, hogy a kiválasztott örökre mellettük legyen. Aki szerelmes, ezt kívánja. Végletekben gondolkodik. Örökké, mindhalálig, és persze egészen biztosak is benne, hogy megtalálták a nagy őt. Felmerül azonban a kérdés, hogy a nagy ő vajon miért nem érzi ugyanezt?

Először azt gondold végig, Te mit szólnál, ha egyszer csak erős vonzást éreznél egy olyan ember iránt, akivel addig nem volt szerelmi kötődésetek, miközben egy másik ember mellett megtaláltad a boldogságot, és melletted egy ember megtalálta a boldogságát? Ugye, ezt nem szeretnéd.

Amennyiben égben köttetett kapcsolatról beszélünk -és ki ne ezt keresné-, ott nem lehet, hogy az egyik mindent megtenne a kapcsolatért, míg a másik fél kézzel-lábbal tiltakozik ellene. Olyan lehetséges, hogy az idő és a körülmények még nem megfelelőek, de ebben az esetben ezt ki kell várni. A gyümölcsöt sem esszük meg még éretlen állapotában, mert nem azt kapnánk, amit várnánk tőle. A Napot sem erőszakoljuk fel az égre idő előtt, hiszen szükség van az éjszakára, a napfelkeltére, és függetlenül tőlünk, melegíteni fog és ragyogni, hiszen ez a dolga. Pontosan akkor, amikor itt lesz az ideje.

Akkor itt miért akarsz erőszakot alkalmazni? Miért akarod te jobban tudni, hogy mi a jó?

Mert dolgozik az egód... Az egód, amely birtokolni akar, mely követel, mely szabályokat állít és rúg fel, és uralkodik, mely meg akar fosztani valakit a szabad akarat lehetőségétől. Az egód, mely egy rabszolgát készül maga mellé állítani.

De hogy tehetsz ilyet azzal, akit szeretsz? Miféle zsarnok, erőszakos szeretet ez? Szeretet ez? Nem. Nem lehet az! Hiszen akit szeretünk, azt boldognak akarjuk látni. Ha ezt mellettünk találja meg, az külön boldogság számunkra. Ha azonban más mellett, akkor azt el kell fogadnunk. Sosem tudhatjuk, hogy kinek milyen feladatai vannak másokkal.

Akinek ilyen tervei vannak, az nem a másik embert nézi. Az nem ügyel arra, hogy boldognak lássa a másikat. Az csak magával törődik, és gátlástalanul beavatkozik a természet rendjébe.

Születhet ilyen cselekvésből őszinte, önzetlen szerelem, megbecsülés, meghittség és boldogság? Aligha. Pedig ezt szeretnéd. Azonban ne legyenek illúzióid! Jobb, ha tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy ez így sosem fog megvalósulni. És ez még a legkevesebb.

Ezzel a cselekedettel megfosztod mind magadat, mind a másik felet attól, hogy önmaga legyen, és rátalálhasson az őszinte, tiszta szerelem.

Boldogtalanságban hosszú éveket lehet élni egymás mellett. De valóban van bárki is, aki ezt szeretné? Menjünk tovább: Létrejött a kötés, elkezditek közös életeteket. Mivel a kapcsolat nem szabad akaratból jött létre, partnered előbb-utóbb terhesnek fogja azt érezni. Elmenni viszont nem tud, hiszen köti a mágia. Sőt, ha közben te jössz rá, hogy nem ezt a lovat akartad, téged is köt a mágia, te sem tudsz elszakadni. Kapcsolatotok tehát átalakul egy tűz-víz típusú, feszültségekkel, vitákkal, sőt akár verekedésekkel teli kapcsolattá. Ekkor rádöbbensz, hogy szeretnél megszabadulni a köteléktől, de azt többnyire csak az oldhatja fel, aki kötötte. Ha te kötötted, megpróbálhatod az oldást, de mi van, ha nem sikerül? Ha nem Te végezted a szertartást, mi van, ha nem találod már a mágust, aki elvégezte? A fekete mágia minden esetben karmikus terheket ró a felelős ember lelkére, érdemes azt elkerülni. Ugye nem szeretnél következő életeidben más emberek szexuális rabszolgája lenni?

A címben elhangzott kérdésre ezek után azt gondolom, érezned, tudnod kell a választ.
Sehogyan!!!
Gondolkodj, mielőtt cselekednél!
Ne engedd, hogy elvakítson a szerelem!
Hiszen ha ezt képes lennél megtenni, akkor valójában nem is tudod, hogy mi a valódi szerelem. Inkább adj időt magadnak, hogy meg tudd ezt tapasztalni, hogy rád találhasson az igazi érzés. Mindenféle bájital, és viaszbábu nélkül. Csupán azért, mert szeretve leszel, és viszontszeretsz. Talán őt, talán valaki mást. De tisztán, őszintén, a bizonyosság teljes nyugalmával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.