2011. október 26., szerda

Energia Higiénia



Energia higiénia

Tehát a mai napon megbeszélésünk két részből fog állni. Az első rész a személyes higiéniáról szól majd Kuthumi oktatásával (nevetés) vagy más szóval: -Tanácsok erre a piszkos, koszos világra. (nagyobb nevetés)

Kicsit úgy érzem magam, mintha a középiskolai oktatótok lennék, tudjátok az, akinek el kell mondania nektek, hogy: „Tessék beszappanozni az egész testedet, és rendesen mosakodj meg fent is és lent is, és ki ne hagyd a sorban P urat vagy V asszonyságot! Minden nyílást moss meg rendesen, a füledet is! (nevetés) Tessék mosakodni, és mosakodni, és mosakodni, sikálni, sikálni és sikálni minden egyes részedet! Ó, emlékszem én milyen is volt embernek lenni. (nagy nevetés) Hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm. (Kuthumi dudorászik, miközben úgy tesz, mintha mosakodna) Ó, szegény drága Linda! Szegény drága Linda! (nagy nevetés, Kuthumi kuncog) Ó, attól belül nevetett! (még nagyobb nevetés)

Pedig manapság a személyes higiénia nagyon is megfelelő – nagyon is helyénvaló – de mi most egy pár más típusról fogunk beszélgetni. Feltételezem, hogy rendszeresen fürödtök és zuhanyoztok, tehát erre a részre nem kell külön figyelmet fordítanunk. Beszéljünk ma akkor az energia higiéniáról!

Mit jelent az energia higiénia? Nos, először is, ez egy bizonyos mértékben a testeddel veszi kezdetét. Tisztán akarod azt tartani, mert ez egyben egy szimbolikus aktus az összes többi energia meződ vonatkozásában is. Ennek következtében időt szánsz a fürdésre vagy zuhanyzásra, hogy tiszta légy, felfrissülj.

Ahogy ezzel a legtöbben tisztában vagytok, nagyon könnyű ám magadra venni az energiákat. Mindenhol ott lebegnek körülötted, és miközben ezt a termet színültig tölti a gyönyörűséges angyali energia, közben tele van energia lelkekkel, energia bogarakkal, energia parazitákkal, ragadós és nyúlós energia nyálkákkal – és tökfilkókkal is – akik mind itt kószálnak körülöttünk. És ahogy egyre érzékenyebbé váltok és egyre inkább integrálódtok, létezik egy hajlam ezeknek a szagos energiáknak a testedbe való felvételére. És miközben a legtöbb ember képtelen érzékelni ezt a szagot, egy önmagát tisztelő angyal képes erre. Mi ezt érezzük rajtatok.

Szóval az csak természetes, hogy meg akarjátok tisztítani a fizikai testet. De beszéljünk valami fontosabbról – az elme megtisztításáról! Ó, az elme nem más, mint egy óriási energia mező, ami bizonyos meghatározott frekvenciákra és mintákra lett ráhangolva és beprogramozva. Az elme sok szemetet felszed, ahogy ezt már bizonyára ti is észrevettétek.

Lényeges az elme megtisztítása, és ez rendkívül könnyen elvégezhető a légzéssel – a légzés által. Igen: minden egyes nap tölts egy pár percet a tudatos légzéssel – mert amikor lélegzel, olyankor hagyod, hogy a tiszta energiáid, és a rajtad kívül létező kristályos energiák elmossák azt a temérdek sok szükségtelen energiát és gondolatot, amik ott tanyáznak az elmédben.

A következő dolog az elméd megtisztítására: énekelj! Hallottátok ezt ma már több alkalommal is! Éneklés. Az éneklés nagyon hasonló a légzéshez. Kivesz az elmédből, és amikor egy pillanatra kiszállsz az elmédből, akkor az elmének a természetes, beépített mechanizmusa öntisztulást végez, és felszabadítja magát azoktól a gondolatoktól, amik többé már nem felelnek meg vibrációs és kiterjedt státuszotoknak. De ha folyton csak az elmétekben tartózkodtok, amikor örökösen ott kontárkodtok, akkor az elmétek nem képes kiöblíteni saját magát.

Tehát lélegezz, és énekelj is egy keveset – és még valami – egy rendkívül jelentős dolog, és ezt most nagyon komolyan mondom – mesélj viccet! Csinálj viccet valamiből, mert tudod, arra programoztad az elmédet, hogy irtó komoly legyen, olyan n-a-gy-o-n komoly, ami néha már f-á-r-a-sz-t-ó, mert annyira k-o-m-o-ly vagy. És megpróbálsz mindent kiötölni, kitervelni, de erre soha nem leszel képes egyébként sem, tehát jobb, ha most el is engeded. Hadd jöjjön természetesen! Engedd meg az áramlást!

Te egy természetes létező vagy – természetes az energia kiterjesztésed és energia megoldásod értelmében. Szóval, amikor elmesélsz egy viccet, olyankor legalább egy kis időre kikerülsz az elmédből. Egy kicsit könnyebbé válsz! És néhányan még attól is féltek, hogy elmondjatok egy viccet, attól tartván, hogy ezzel esetleg megbántotok valakit. Nos, nézzétek csak meg Saint-Germaint! (nevetés) Ő elmondja… (Kuthumi nevet) Ne aggodalmaskodjatok amiatt, hogy bárkit is megbántotok. Többé már nem abban a régi energiában vagytok. Nem fogtok semmi másokra nézve bántót, vagy oda nem illőt mondani! A lényeg az – hogy nyílj meg, engedd ki, és szállj ki az elmédből!

Ez egy csodálatos módja a mentális energia megtisztításának. Hogy egy számítógépes analógiával éljek – olyan ez, mint amikor újrarendezed az összes fájlodat. Ez hatékonyabb módszereket fog behozni az agy és az elme vagy az intellektus használatára ebben az Új Energiában. Rá fogtok jönni, hogy az elme sokkalta gyorsabb lehet mint most, lényegesen kevesebb energiát felemésztve, és jóval kevesebb stresszt okozva számotokra.

A következő: személyes energia mezőtök, ami kissé meghaladja a testet és az elmét. Ott van nektek ez a dolog, amit aurának neveztek, és ami a ti energia mezőtök. Ez az, ami összekapcsol, energiát hoz be, továbbá régi energiákat szabadít fel személyes tapasztalásodból. Ez lényegi, ugyanakkor gyakran félreértett részetek. Hallottatok az auráról, de valójában nem igazán értitek. Ez ott van. Hajlamos rengeteg szemetet, hulladékot összeszedni. Miközben járkáltok – ahogy ezt korábban a Plejádiak is megemlítették (Wendy Kennedy csatornázásában) – elmentek egy áruházba mondjuk, felvehetitek más emberek energiáit. Ha nem a testetekbe vagy az elmétekbe veszitek azokat fel, akkor gyakran az energia mezőtökbe kerül. Odagyűlik.

Sötét pszichikai energiák

Ugyanakkor létezik egy másik típusú energia, ami szinte… úgyis lehet fogalmazni, hogy ez egy spirituális radioaktív energia, amiket rendesen magatokra vesztek manapság, és ez jókora zűrzavart és fájdalmat okoz nektek. Mivel egyre érzékenyebbé váltok, tudatában vagytok annak, hogy ezek az energiák ott vannak, amik nagyon erősek. Szeretnek lándzsákat növeszteni magukra, és azonnal behatolnak. És olykor előfordul, hogy áthatják a teljes éterikus mezőt, és egyenesen bejutnak az elmébe és a testbe. Ezek olyan energiák, amiket korábban fekete mágiának, boszorkányságnak és sötét üzelmeknek hívtatok, és ezeket most felhalmozzátok, összegyűjtitek az energia mezőtökben.

Ennek több oka is van. Először is, ezek olyan régi átkok és fekete mágiák, amiket ti szórtatok más emberekre elmúlt életeitek során. És az a vicces a fekete mágiával kapcsolatosan, hogy az mindig visszatér a feladójához. Tehát mostanában sok ilyen fekete mágia energiát éreztek, amiket valamikor ti indítottatok útjukra – átkok, bűbáj, varázslat és egyéb más formákban – amik most egyenesen visszatérnek hozzád – ahogy az aspektusaid bejönnek. Ne legyetek annyira naivak, hogy azt gondoljátok, hogy a régi sötét üzelmek nem térnek most vissza!

Ezenkívül éreztek más emberektől érkező pszichikus támadásokat! Ők nem feltétlenül vannak ennek tudatában, de attól ez még megtörténik. Ahogy egyre több és több ember kerül egy enyhén zilált és zavarodott mentális állapotba (nevetés), az egyben afelé is hajtja őket, hogy egy zilált és háborodott pszichikus vagy spirituális állapotba is bekerüljenek. Valahol a az itt és az ott között vannak – a Föld között és a többi dimenzió között - nagyon össze vannak zavarodva és igencsak elveszettek. És hajlamosak arra, hogy fekete mágiás nyilakat lövöldözzenek ki magukból, nem kifejezetten valaki irányába – de szerintetek kit találnak el elsőként? Azokat, akik nyitottabbak, akiknek emelkedik a rezgésük és a tudatosságuk, és ezek pedig történetesen ti vagytok.

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet!

(szünet)

Ezen túlmenően temérdek sok nagyon is szándékos átok vagy fekete energiás támadás is folyik mostanság. Ahogy a Föld átkel az Új Energiába, számtalan régi energia, aspektus, kultúra és civilizáció van, akik nem akarják ennek bekövetkeztét. Ezek némelyike a szó szoros értelmében a fizikai dimenzióban székel, és aktív erőkkel gyakorlatoznak a nagyon sötét energiákkal. Aztán vannak, akik a Földközeli birodalmakban vannak, ahonnan úgyszintén támadást intéznek ezzel a rendkívül kusza és zavaros energiával a Föld felé.

Meg vannak a maguk terveik, céljaik. A régi utakat akarják. Létezik egy mögöttes hiedelmük arról, hogy amennyiben a Föld végrehajtja a maga fejlődését, úgy az ő létezésük megszűnik. Ezért mindenáron folytatják a ragaszkodást, és bármire képesek egy nagyon is tisztességes, erkölcsös és szándékos módon.

Tehát érzitek mindezeknek az energiáknak a beérkeztét, de semmi ok az aggodalomra. Semmi ok az aggodalomra!

Ezen túlmenően az is történik, hogy az isteni energiátok, a legfelső lélek energiátok egyre közelebb és közelebb jön, feltölt benneteket, részecskéről részecskére, bejön az energia mezőtökbe, a testetekbe és az elmétekbe. Ennek ragyogása szintén érzékeli és magához is vonzza ezeket a nagyon-nagyon nehéz és sötét energiákat, amik most a Földön vannak.

Nos, miközben ez talán elég baljósan és ijesztően hangzik, és látom is, ahogy az aggodalom szint ugrásszerűen elérte a plafont, sőt, túl is szaladt rajta, ez valójában nem olyan nagy dolog. Egyáltalán nem az. Ez mindössze energia. Ennyi az egész.

Természetesen ez egy bizonyos meghatározott struktúrába csomagolt és formázott energia, ami rád lett dobva. De attól ez még csak energia, és egy egyszerű, aprócska kis szemléletváltással rá fogtok jönni, hogy titeket többé nem húznak le magukhoz ezek a régi energiák. Többé nem hurcolod őket magaddal, mert ez csupán energia, ami azért jön, hogy téged szolgáljon.

Akkor most mihez kezdjetek? Nos, természetesen ismeritek a válasz első részét: Lélegezzetek! Akkor most lélegezzünk!

És miközben lélegeztek itt most, lélegezzétek magatokba azokat az energiákat! Ó igen, lélegezd magadba azokat! Ne állj ellen nekik többé már! Ne próbáld többé félrenyomni őket! Mivel fogalmazzunk így – mindannyian voltunk valamikor a fekete üzelmek mesterei – és most, az Új Energia mestereiként, többé nem kell azzal próbálkoznod, hogy elfuss előlük! Mert bizony számtalan életet töltöttetek el a sötét energiák előli meneküléssel – mivel ti is jól ismertétek azokat. Dolgoztatok vele. Értitek az ütőképességét.

És amikor úgy döntöttetek, hogy többé nem ártjátok magatokat azokba az energiákba, lényegében elkezdtetek félni tőlük. Menekülni kezdtetek előlük. Rejtőzködni kezdtetek, fedezékbe vonultatok előlük. A sötét/fekete energiák, a pszichikus energiák, az idegen eredetű energiák említése félelmet ébreszthet bennetek, és ez a félelem bezárhatja a szíveteket, és lekorlátozhat titeket az elmétekben. A sötét üzelmek felemlegetése elállíthatja a lélegzeteteket, megfagyaszt, megdermeszt titeket, amitől meg egészen kicsi méretűre töpörödtök.

Én pedig arra kérlek titeket, hogy lélegezzétek magatokba ezeket, és értsétek meg, hogy ez mindössze energia, valamint azt is, hogy ez többé nem tud ellenetek fordulni. Mások többé nem tudnak titeket manipulálni. Az aspektusaid többé nem tudnak feletted uralkodni. A többi birodalomban élők többé nem képesek levadászni titeket, ha belélegzitek ezt. Ó, és tudom én – hogy jókora feszültséggel telt meg ez a terem, nagy feszültséggel – és most azt kérdezitek: - De mi lesz akkor, ha belélegzem mindezt, és ennek következtében én is sötétté változom?

Látjátok, ez az a régi félelem a sötétségtől – ezektől a visszaélő, pszichikus energiáktól – amiktől már régóta tartotok. Amit ezek tesznek az nem más, minthogy megteremtik annak érzékelését, mintha valóban tudnának tenni veled valamit, és ha csak egy résnyire is kitárod előttük az ajtót, akkor arra ítéltetsz, hogy a poklukra jutsz és a hatalmukba kerítenek. De mi már nagyfiúk és nagylányok vagyunk. Értjük hogyan működik az energia, és egy pillanat múlva azt is érteni fogjuk, hogyan lehet abszolút megtisztítani az energiákat. Hogyan rendelkezhetsz személyes higiéniával összes energia meződ felett.

Tehát a menekülés helyett, a blokkolás helyett, ahelyett, hogy elrejtőznél és fedezékbe vonulnál mindezek elől a most jelenlévő energiák elől, azok elől, akik megpróbálnak ragaszkodni a dualitáshoz, akik megpróbálnak kötődni az egyház szenvedéseihez, akik megpróbálnak ragaszkodni a karmába vetett hiedelmeikhez, és akik megpróbálnak kitartani a mennyországba és pokolba vetett hitük mellett. Mindezek az energiák működésben vannak, és mindenhonnan körbevesznek. És néhanap bizony erősen hatást gyakorolnak rád. Olyan mélyen hatnak rád, hogy rejtőzködésbe vonulsz.

Megtisztíthatod ezeket az energiákat, átalakíthatod őket anélkül, hogy mentálissá válnál, mégpedig rendkívül egyszerűen. Az első dolgod az, hogy lélegezz – úgy értem tényleg lélegezz!

Lélegezz úgy, mint amikor energiát hozol be, mintha semmitől sem félnél, mert nincs is mitől félned.

Lélegezz akár a szeretet, és a benned lakozó isteniség tudja, hogy ez mindössze energia.

Ez nem sötét, és nem is fény – mindössze energia. És sem kontrollálni, sem bántani nem fog. Azért van itt, hogy szolgáljon, teljesen mindegy milyen illúzió alatt került megteremtésre – azok által, akik most pszichikai támadások létrehozásával próbálkoznak, vagy a saját sötét múltbéli sötét energiád által – ez mind nem számít. Azért van itt, hogy szolgáljon téged.

Miután belélegezted, akkor valami kivételes következik. Elképzelsz valamit – bármit, amit csak akarsz. Csak képzeld el!

Tudod, a képzelőerőd az egyik legnagyszerűbb ajándékod, amivel csak rendelkezel! A képzelet teremti meg a valóságot, továbbá annak al-valóságait. A képzelőerőd a te világítótornyod arra vonatkozóan aki vagy, és aki választásod szerint lenni akarsz.

A képzelet

Akkor most beszéljünk egy kicsit a képzelet és a mentális látomás, vagy felidézés közötti különbségről. A képzelet nyitott és szabad. Nem próbálkozik a figyelem stabilizálásával, és nem az elméből ered. Úgy is fogalmazhatnátok, hogy ez a szívből ered, valamint az ihletettségből és az isteniségből.

Én nem azt mondom, hogy kicsit képzelj el! Hanem azt, hogy képzelj nagyot! Nem azt mondom, hogy a világ számára képzelj el dolgokat, hanem azt, hogy saját magadra használd a képzeleted!

Ebben a Most pillanatában is elképzelhetsz bármit! Néhányan azt mondjátok: -De én azt hittem, hogy a képzelet csak a jövőre vonatkozik.”-Ó, ez egyáltalán nem így van. Itt és most vessük be a képzeletünket! Csináljuk ezt együtt!

Képzeljük csak el, hogy egy hegytetőn ülünk éppen együtt egy szépséges napsütötte napon, ahol mindenhol érezzük Gaia ragyogását. Képzeljük el, hogy együtt ülünk egy teremben, ahol is megosztjuk egymással az energiánkat és a szeretetünket, a biztonságos terünket, és az utazásunkat. Képzeljük csak ezt el egy pillanatra! Képzeljük el, hogy szól a zene! Képzeljük el, hogy nevetünk. Képzeljük el, hogy a Shaumbra az egész világról csatlakozik hozzánk! Csak lélegezzük ezt be, és képzeljük el!

Képzeljétek el ezt a ragyogó képet – ami éppen most történik. Képzeljétek el, hogy színültig körbevesznek titeket az angyalok ebben a teremben, akik a teremtés minden szegletéből érkeztek, hogy részt vegyenek ezen az ünnepségen. Képzeljétek ezt el egy pillanatra!

És abban a pillanatban, ahogy elképzeled – felszabadítod magad. Megnyitod magad. Lehetővé teszed, hogy a kreatív, dinamikus, isteni energiák beáradhassanak.

És ezzel át is alakítottál bármiféle sötét energiát, beragadt energiát, minden támadást, minden pszichikai nyilat. Egyszerűen csak megváltoztattad azokat, pontosan így. Pont így.

Elképzelheted azt is, ahogy éppen egy felhő hátán lebegsz, ha ehhez támad kedved. Elképzelheted azt is, hogy Yoham zenéjére énekelsz. Elképzelheted magad, ahogy elalvás előtt éppen az ágyadban fekszel, abban a csodás két világ közötti térben. Ez nem számít.

Elképzelheted azt is, hogy a lehető legínycsiklandozóbb és legfinomabb ételt eszed. Nem számít. Nem az a lényeg, hogy mit képzelsz el, mindössze az számít, hogy elképzeled.

A képzelőerő a te kifejezésed. Ez te vagy kifejezésre jutva, érted? Fogod a lelked, és kifejezed azt, megnyitod. És abban a pillanatban, ahogy ezt megteszed, visszatérsz magadhoz. Hazatérsz önmagadhoz.

Elképzelhetsz pillangókat. Elképzelheted, ahogy végigszántod, végighasítod az eget! Elképzelheted magad, ahogy egy csodálatos hegyi patakban fürdesz – nem számít. Elképzelheted a szenvedést is – ha jólesik. Nem tudom ugyan miért is tennél ilyet. Elképzelheted magad a zuhany alatt, ahogy mosakszol. Bármit, amit csak akartok drága barátaim. A képzelet az olyan energiák átalakítója, amik egyénként megkínoznának, kísértenének és üldöznének.

Ne bonyolítsd ezt jobban! Légzés és képzelet!

Akkor most képzeljük és együtt, hogy ezen a csodálatos helyen vagyunk, amit ti Shaumbra Szerviz Központnak neveztek. Teli van vízi sajátosságokkal, gyönyörűséges energiákkal, a természettel – amivel csak akarod. Képes vagy felszabadítani magad a képzelet erejére, hogy nagyot és nyitottam képzelj?

Vegyél egy mély lélegzetet és képzeld el! Képzeld el, hogy ott vagy. Ó, mindig ott vagy. Nem kell erre fókuszálnod, ami alatt azt értem, hogy nem kell analitikusnak lenned. Még csak amiatt sem kell aggodalmaskodnod, ha a képzeleted változik, áramlik és megnyílik, ha az egyik színhelyről átvált egy másikra. A szabad képzelet felszabadít téged. Így tisztítod ki azokat a sötét szemét energiákat, amiket begyűjtöttél, amik bejutottak az energia meződbe. Némelyikőtök esetében ez a testetekbe is bejutott, és egy rakás meg az elmétekbe került.

Te szabadítod fel magad. Te tisztítod meg magad az egyszerű képzelet által. Ennyi az egész. Képzelet.

Ha egyszer nekiállsz rendszeres alapon igénybe venni a képzeleted, akkor rá fogsz jönni, hogy ez egyben a manifesztáció eszköze is. Nem kell egy zsák pénzre fókuszálnod. Nem kell a tested bizonyos részeire összpontosítanod a figyelmedet, amik talán egy kissé le vannak robbanva. Bármilyen képzelet – képzeld azt el, hogy egy csokoládé folyóban úszkálsz. Képzeld egy, hogy egy hatalmas, minden képzeletet felülmúló kényelmes karosszékben ücsörögsz, ahol angyalok legyeznek és szőlővel etetnek. Nem számít. Ne ítélkezz a képzeleted felett! Ne fél a képzeletedtől! Kezdd el élni a képzeleteidet, és megtisztítani az energiáidat!

Tehát ez volt a személyes higiéniáról való leckénk egy koszos, piszkos világban.

Forrás :

www.crimsoncircle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.