2012. január 1., vasárnap

Csakratisztítás



Lélegezz mélyeket, majd, ahogy a levegőt kiengeded, fújj ki minden rosszat magadból. Érezd is, hogy eltávozik a negatív érzéseket adó rezgés belőled, felemelkedsz és egyre jobban érzed magad. Könnyű, lebegő érzések ezek.

Most növessz talpadból és a Gyökércsakrádból gyökereket és növeszd le jó mélyen a földbe, Föld anya szellemtestébe. Azért oda, hogy segíthesd őt a felemelkedésében. Majd amikor a középpontot elérted, mondj köszönetet mindazért a Föld anyának, ami hálára ad neked okot. Érezz hálát a szívedben azért a sok-sok jóért, amit kapsz tőle.

Érezd, amint az ő szeretetenergiája fényes, vörös színben, felkúszik gyökércsakrádba, ami nemi - szerved és a feneked nyílása közt helyezkedik el. Ez az energia központod felel a világban betöltött helyedért. Jelentsd ki hangosan: Az vagyok aki vagyok. Helyemen vagyok. Érezd amint megtelsz Földanya vörös fényenergiával, harmonizálódik benned.

Majd a Földanya energiája most narancsos-vöröslőszínnel feljebb hatol testedben és megtölti Szex csakrádat. Ez a köldököd alatt, 4 ujjnyira van. És ez az erőközpontod felel párkapcsolatodért, többek között. Érezd, hogy szeretteiddel minden harmonikus, békés. Jelentsd ki hangosan: Minden rendben van. Kapcsolataim harmonikusan működnek. És ez így van.

Ezután az energia a Napfonatcsakrádba emelkedik, ami a köldököd fölött 4 ujjnyira helyezkedik el. Napsárga fénnyel tölti fel ezt a központodat is. Az életed középpontjába kerülsz, ahogyan harmonizálódik Napfonat csakrád. Érezd amint megerősödsz, és bizakodóan tekintesz a világba. Jelentsd ki: Erős, egészséges vagyok.
Majd a fény tovább kúszik Szívcsakrádba. Kitárod magadat Földanya Smaragdszínú fényenergiájának:) És érezd az áramló szeretetet közted és a téged körülvevő világod között. Jelentsd is ki hangosan: Szeretek és szeretve vagyok. És ez így van.

Majd Földanya kék szeretetenergiája a Torokcsakrádba kúszik fel. Ez az erőközpontod felel a kommunikációdért. Ahogyan megérteted magadat a világban. Az önkifejeződésedet hangosan add magad tudtára. Jóban vagyok magammal, a világban mindenkivel. És megértem magam és az embereket. Majd feljebb kúszik ez a fényes, szeretetenergia Harmadikszem csakrádba és már Indigó színe van. Amikor ez az erőközpontod is harmonikusan működik, tudsz látni majd. Belső látásod intuíciód működik és a múlt- jelen-jövő egysége vesz majd körül.

És most a Földanya fényenergiája megérkezett Fejtetődre, a Korona csakrádhoz. Ez a csakrád ezüst, arany, fehér és bíbor színekben pompázik. Itt már megéled az Egységet, amikor harmonikusan működik ez az erőközpontod. Földanya fényenergiája most kilép Koronacsakrádból és te a megnövesztett csápjaiddal melyek az Ég felé törnek, leemeled Égi atya energiáját magadba. Felfelé megy Földanya energiája lefelé jön az Ég energiája, szívedben találkoznak és összeolvadsz ebben a lágy közegben. Érezd az Itt és Most pompás érzetét. Lásd magad boldog, boldog emberként. Erős, gazdag, szerető, bátor vagy. És ez így van.

Majd amikor úgy érzed feltöltődtél, húzd vissza gyökereidet, csápodat és lassan számolj el 5.-ig. Mikor az 5.-ös számhoz érsz, nyisd ki szemed és érezd magad teljesen jól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.