2011. november 2., szerda

Rontáslevétel



Bizonyára érezted már úgy, hogy semmi sem sikerül, mindenki ellened szövetkezett, bármit is teszel, nem jól sül el. Ha így van, akkor könnyen felmerülhet a gondolat, hogy valaki rontást küldött feléd. Most megtudhatod, hogyan tudsz az átok ellen védekezni.

Kristálykő
Szappan és víz a tisztításhoz

A kristály megtisztítása

A kristályt alaposan tisztítsuk meg, mégpedig úgy, hogy folyóvíz alatt szappanos kézzel dörzsölgetjük. Hagyjuk megszáradni, és jobbról balra végezzünk rajta söpréshez hasonló mozdulatot.

Energia feltöltés

Saját magunkat légző gyakorlattal tudjuk feltölteni energiával a következő módon:

1. Lassan lélegezzünk ki.
2. Számoljunk hétig, és lassan lélegezzünk be.
3. Tartsuk bent a levegőt egy rövid ideig, és még egyszer hétig számolva lélegezzük ki.
4. Ha kilélegeztük, akkor egy pillanatig pihenjünk, majd ismét lélegezzük be.

Ezt a légző gyakorlatot ötször ismételjük meg.

A kristály feltöltése

Az energiát át kell adnunk a kristálynak. Tegyük az asztalra, és tenyerünket helyezzük fölé (ne érintsük meg). A következő varázsigét egymás után háromszor mondjuk el:

„Parancsolom, hogy minden engem ért támadást magadba szívj, és azonnal lökd is ki magadból a gonosz energiákat!”

Az így elkészített talizmánt mindig hordjuk magunknál. Naponta tegyük folyóvíz alá, hogy mindig tiszta maradjon.

Angyalmágia



Alegegyszerűbb mágia a kimondott szó… Tudom, sokan még nem éreznek elég erőt magukban ahhoz, hogy el merjék hinni: elég valamit leírni vagy kimondani, és az teljesül.

Talán egyszer meg is próbálja, de ha az nem hoz eredményt, akkor úgy érzi, ez nem az ő világa, ez neki nem működik, nem fog menni.

Pedig lehet, hogy csak rosszul fogalmazott, vagy nem volt elég világos vagy hasznos a cél, amihez az angyalok segítségét kérte.

Most két olyan módról írunk Nektek, amit bármikor, bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban használhattok angyali erők segítségük hívásához.
1. Mondd, Angyalka, mit tegyek?

Gyújts meg annyi fehér gyertyát vagy/és mécsest, amennyit csak tudsz, és egy szép papírra a legszebb írásoddal írd le, mit tegyél, hogy az aktuális helyzetedet megértsd vagy a problémádat megold?

Például:

A.) Ha nincs munkád, kevés a jövedelmed, a család bevétele, akkor ne azt írd, hogy munkahelyet, megrendelést vagy több pénzt szeretnél, hanem valami ilyesmit:

“Drága Angyalka!

Kérlek, segíts nekem, hogy meglássam, mit tehetek azért, hogy több bevételem / jó munkám / jobb jövedelmem legyen?

Küldj álmot, jelzést, és segíts megismernem azokat az embereket, akik révén a terveimet megvalósíthatom. Olyan jeleket küldj, kérlek, amiket megértek.

Nagyon köszönöm a segítségedet!

Szeretettel:

…………”

Írj a levélre dátumot, és ha van kedved, fel is díszítheted: rajzolhatsz rá, ragaszthatsz rá (matricát, szalagot, madártollat…). Őrizd meg az Angyalnaplódban, és írd fel mellé, milyen jeleket kaptál, hogyan értelmezted, mit cselekedtél.

Minél több energiát fordítasz a szépen megírt leveledre és a jelek értelmezésére, annál magabiztosabban haladsz majd a célod felé.

B.) Nem jól működik a szerelmi életed vagy nincs is párkapcsolatod, de Te vágysz a boldogságra, akkor szintén azt írd le, hogy abban segítsen az Angyal: hogyan élj, mit tegyél, miben változz, milyen találkozást elősegítő helyeket keress fel ahhoz, hogy életednek ezen a területén sikeres legyél?

Most csak a két legtöbbször előforduló problémát említettem, de bármivel fordulhatsz az Angyalokhoz! Számukra nincs “súlya” a kéréseknek, ugyanolyan fontos egy új munkahelyhez hozzásegíteni Téged, mint egy megromlott barátságot helyreállítani vagy egy elkeveredett kedves fényképet megkeresni.

Ennek a módszernek az a legfontosabb eleme, hogy aktív, cselekvő részese legyél a probléma megoldásának! Ne csodát várj, hanem segítséget, útmutatást, gyengéd szeretetet utadon.

2. Hálát mondj esténként, ne csak imát!

Talán Te is szoktál esténként vagy legalább időnként imádkozni. Nagyon szép szokás, egy olyan rituálé, ami méltán zárja le a napot. Most mégis arra biztatlak, hogy egy picit alkosd újra esti imádat. Tegyél bele sokkal nagyobb rész áldást és hálát és szinte vond ki teljesen belőle a kérést.

A legjobb mindig az, ha saját szavaiddal fogalmazol, azonban most segítségül megosztok veled egy lehetséges esti áldást:

“Drága Istenem, édes Angyalok!

Hálatelt szívvel köszönöm ezt a napot! Különösen azért vagyok boldog, mert ….. (ide írj le bármit, ami örömet okozott; például hogy találkoztál egy rég nem látott kedves barátoddal, hogy jól sikerült a torta, amit sütöttél, stb, sorolj fel mindent).

Áldásotokat kérem életemre és….. (itt sorold fel azokat, akik eszedbe jutnak – lehetnek akár kevésbé szoros ismerőseid vagy teljesen ismeretlenek is. Például időnként áldást kérek azokra, akik gyógyszereket kutatnak, akik megmentenek kóbor kiskutyákat, akik befogadnak nehéz sorsú családokat…).

Köszönöm, hogy most és egész nap mellettem álltatok, és hogy őrzitek álmomat.”


Ezeket az esti áldáskéréseket is leírhatod és megőrizheted. Ha Angyalnaplódat az ágyad mellett tartod, energiája erősíteni fog Téged is.



Átok levétele angyalok segítségével



Amikor valaki megharagszik ránk, akarattal, vagy akaratán kívül is sugározhat felénk negatív energiákat. De akár saját magunkat is megátkozhatjuk, ha túlságosan felmérgesedünk, vagy elkeseredünk valami miatt.

Mikor valaki nincs tisztában a gondolatai hatalmával és állandóan rosszat gondol mindenről és mindenkiről az olyan, mintha éles késekkel dobálózna vaktában. Persze ezek nem fizikai fegyverek, de attól még ezek a gondolatok akár fizikai fájdalmat is képesek okozni. A legtöbben életünk során nem is egy ilyen kést hordozunk a hátunkban. Az alábbi módszerrel képes leszel eltávolítani a tőröket és megtisztítani magadat vagy akár mást is az örökké visszahúzó negatív energiáktól.

Átok levétele, és a tőrök eltávolítása

Ezt a módszert alkalmazhatjuk saját magunkon, és másokon egyaránt. Ügyeljünk arra, hogy a hátunk ne érjen semmihez, még a széktámlához sem. Inkább hajoljunk alaposan előre, vagy feküdjünk oldalra, hasra. Hívjuk Rafael és Michael arkangyalokat, és kérjük, hogy legyenek velünk. Lélegezzünk mélyeket, majd lassan fújjuk ki a levegőt!

Fontos, hogy készen kell lennünk arra, hogy elengedjük a haragot. Képzeletben kezdjük el kiszedegetni minden tőrt, kardot, éles, és fájdalmat okozó tárgyat a hátunkból, vagy éppen abból a személyből, akivel dolgozunk. Miközben szedegetjük ezeket a tárgyakat, meglepődhetünk, mert egyszer csak meglátjuk, ki küldte őket belénk. Bocsássunk meg neki, amennyire csak tőlünk telik, ezzel is elősegíthetjük a gyógyulást. Amikor már minden tőrt kiszedtünk, akkor minden átok teljes feloldásra kerül, az idő minden kiterjedésében. Rafael ilyenkor egy zöld színű gyógyító folyadékkal locsolja meg sebeinket, amelyek szépen, lassan begyógyulnak.

Gyógyulásunk alatt Michael arkangyal bíborszínű gumipajzsot von körénk, ez biztosítja majd a későbbiekben, hogy minden további támadás lepattanjon rólunk. Amikor pedig lepattan, a támadó energia átalakul szeretetté, és visszatér küldőjéhez, hogy nála is bekövetkezhessen a gyógyulás.

Immár teljesen tiszták vagyunk, mondjunk tehát köszönetet az arkangyaloknak!

(Dr. Doreen Virtue nyomán…)

2011. november 1., kedd

Csakratisztítás meditációval



Helyezkedj el kényelmesen. Nézz mereven egy pontra körülbelül 1 percig, és közben hagyd, hogy elméd elcsendesedjen. Eressz most el minden gondolatot, ami ehhez a síkhoz köt. Nyugodtan, egyenletesen lélegezz. Hagyd, hogy a szemed lassan lecsukódjon. 

Kérj szellemi segítőket mielőtt elkezded, akár angyalokat, Jézust, Szűz Máriát, Atyát, vagy akár mindegyikőjüket!

A központi energiavezetéked a Föld középpontjába küldöd a gáton keresztül a talpadból induló gyökércsakrával együtt. Képzeld el, ahogy egyesülve haladnak.
Majd a földi energiákkal az energiavezeték a gáton keresztül belép a testedbe és a csakrákat érintve, csakra színeivel és a föld energiákkal, tisztítod mind a hét csakrádat, egymás után.

A koronacsakrán kilépve felküldöd az univerzumba a központi energiavezetéket föld energiákkal. Majd az univerzumból egy másik energiaszál tölti a központi energiavezetéked, belép a korona csakrán keresztül a testedbe, ez is átjár és tisztít minden csakrát és a gáton keresztül kilép a testedből majd a föld középpontjába érkezik.

Érezd, ahogy átjár ez a kétfajta energia, tisztít és energetizálja a csakráidat, testedet, aurádat, gyógyít és feltölt. A fáradt energiáidat felkínálod a Földanyának vagy az Univerzumnak, megkéred, hogy alakítsa át hasznos energiákká.

A tisztítást segítheted, ha először az óramutatóval ellentétes irányban megpörgeted az aurádban lévő energiát huszonegyszer, ekkor távozik az aurádból a még ott lévő szennyeződés, ezt újra felajánlod, vagy kérd Razielt, hogy alakítsa át számodra hasznos energiákká.

Majd az óramutatóval azonos irányban huszonegyszer kezded el feltölteni az aurádat. Hagyd, hogy töltsön, áramoljon az energia testedben és aurádban, érezd, ahogy növekszik, élvezd a tiszta energiákat!

A végén tudatosítod, hogy aurád, csakráid és a tested, energiával teli, tiszta, egészségtől duzzad!
Maradj benne a jóleső energiaáramlásban, amíg csak jólesik.

Mielőtt befejeznéd, végy egy, vagy több mély lélegzetet és nyisd ki a szemed.

Mi is pontosan Halloween ünnepe?


Az angol Halloween szó szerinti fordításban a Mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti. Ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet - a Samhain-t, vagyis "a nyár végét" és ilyenkor egyszerre hódoltak a Napisten és a holtak Ura előtt.

Hitük szerint ugyanis ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik az elmúlt esztendőkben haltak meg, és azóta állatok testében "léteztek". Megfelelő áldozatok bemutatásával ezen a napon engesztelést lehetett szerezni az elhunytaknak, hogy ezáltal átkelhessenek a mennyországba. Kétségtelenül a legismertebb jelképe Halloween-nek a faragott töklámpás. Ahhoz, hogy megértsük a tök faragás eredetét, azt is tudnunk kell, hogyan kezdődött?

Mióta ünnep a Halloween?

A legtöbb országban ismerik Halloween ünnepét. Éjjel rémisztő jelmezekbe bújnak, kísértet történeteket mesélnek, mulatnak és természetesen töklámpásokat faragnak.

Egy máig fennmaradt hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között. Az eltávozott lelkek ilyenkor útra kelnek, addig barangolnak, amíg meg nem találják egykori lakhelyüket, és ezen az éjszakán megpróbálnak visszatérni a világba. Már a kelták is védekeztek a biztonságukat veszélyeztető esemény ellen: házaikban eloltották a tüzet, hogy a hideg és barátságtalan tűzhely ne vonzza a hazalátogató szellemeket, és a tökéletes megtévesztés érdekében szellemnek öltözve parádéztak az utcákon, hogy a Gonoszt a végsőkig megzavarják, hogy aztán könnyebben elűzhessék.

Október 31-én, miután a termést betakarították és elraktározták a hosszú, hideg télre, megkezdődött az ünnepség. A kelta papok a hegytetőn, a szent tölgyfák alatt gyülekeztek, új tüzeket gyújtottak, termény- és állatáldozatokat mutattak be, tűz körüli táncuk jelezte a nap-szezon végét és a sötétség kezdetét. Mikor eljött a reggel, a papok szétosztották a parazsat a családok között, hogy azzal új tüzeket gyújthassanak. Ezek tartották távol az ártó szellemeket, és űzték el a hideget.

Jack, vagyis a lámpás története:

Halloween szimbóluma, hosszú évszázadok óta a kivájt töklámpás, az ún. Jack-lámpa, amely eredetileg kettős célt szolgált: egyrészt távol tartotta a gonosz szellemeket, másrészt pedig így világítottak a halottak szellemeinek, hogy azok hazatalálhassanak.

Jack a hiedelem szerint egy részeges, ám tréfás és leleményes kovács volt. Olyannyira, hogy még az ördögöt is megviccelte; mikor az eljött érte, hogy elvigye, Jack felzavarta őt egy hatalmas fa tetejére, aztán keresztet rajzolt a fa törzsére. Mivel az ördög köztudottan irtózik a kereszt érintésétől, nem tudott lejönni a fáról. Jack csak azután engedte le az alvilági figurát a fáról, miután az megígérte, hogy nem kísérti őt többé. Amikor Jack meghalt, a mennyországba nem engedték be iszákossága és csínytevései miatt, ám a pokolban sem találhatott otthonra, mert az ördög is haragudott rá, amiért korábban túljárt az eszén. Ezért csak odadobott Jacknek egy izzó fadarabot a pokol tüzéből, hogy legalább vak sötétben ne kelljen kóborolnia az idők végezetéig. Jack beletette a mécsest egy kivájt fekete retekbe (más források szerint répába) és azóta bolyong lámpásával a mennyország és a pokol között. A kelta retket (répát) az amerikaiak időközben tökre változtatták, (állítólag azért, mert abból több volt nekik) és a világító sárga gömb lassan Halloween szimbólumává vált.

Napjainkra már itthon is egyre inkább divatos lett a Mindenszenteket megelőző nap bulizós, játékos hangulata. Főleg a gyermekek kapnak előszeretettel az alkalmon, hogy boszorkányos és ijesztő ruhákat öltsenek, kivájt tökökből lámpásokat készítsenek.
De ne felejtsük el, hogy a szeretteinkért való gyertyagyújtás november elsején továbbra is egy olyan meghitt esemény, ahol az emlékezés és a lélek halhatatlanságába vetett hit a legfontosabb.



www.edenkert.hu

Segítség, rontás van rajtam!



A mások befolyásolására tett rosszindulatú kísérlet a rontás ugyan az akaratmágia köré­be tartozik, mégis megérdemel egy külön fejezetet.

A hétköznapokban durva formájával aránylag ritkán találkozunk, ám az átok, de még a rosszkívánság is beleillik a rontás fogal­mába. A rontás valójában egyfajta mágikus támadás, amelynek működési elve azon a fel­tételezésen alapul, hogy minden élőlény egy egyetemes, közös életerőből merít, s az feléleszthető, illetve vizualizációval vagy rituális eljárásokkal irányítható.

A legveszélyesebb rontások akkor teremtődnek, ha a manipulátor sok időt tölt a célpont minél pontosabb "megszemélyesítésével", a feketevarázslók, boszorkányok ezért szoktak kérni régen hajszálat, körmöt, ruhadarabot vagy valamilyen személyes tárgyat, manapság pedig főként fényképet az ártó műveletekhez. Rontás jellegű a szerelmi kötés is, hiába akarják művelői a szerelmi érzés csodahatású megerősítőjeként bemutatni. Rontást nem­ csak hivatásos modern "mágus" vagy "boszorkány" küldhet megbízója ellenfelére vagy ki­választottjára, hanem gyakorlatilag bárki, ha képes rá, hogy eléggé összefogja és irányítsa gonosz gondolathullámait. Ezért igazából soha nem tudhatjuk, van-e éppen készülőben el­lenünk valamilyen, a kozmikus erőket negatív szándékkal mozgató támadás.

Ám mielőtt bárki megrémülne, fontos megjegyezni, hogy az átlagosan erős aura képes az ilyen hatások kiszűrésére, legyengítésére, ha pedig valamiért sebezhetőbb állapotba ju­tottunk, saját felsőbb énünkhöz és spirituális segítőinkhez mindig fordulhatunk. A rontásle­vétellel foglalkozók is ezeket a csatornákat használják, de ők is csak akkor tudnak segíteni, ha valaki saját maga is fellép az ártó erők ellen, és száműzi őket energiateréből.

Hogyan ismerheti fel valaki hogy rontás érte? Ha az alábbi tünetek együttes jelentke­zését tapasztalja, érdemes elgondolkodnia, van-e valaki, aki befolyásolni akarná vagy ép­pen romlását szeretné, és szívesen az ártalmára volna?

Észrevette-e, hogy egy idő óta folyton fáradt, energiaszintje alacsony, nyugtalan, nem találja a helyét, sehol nem érzi jól magát?

Nem tud a megszokott ágyában aludni, elkívánkozik belőle, akár sokkal kényelmetlenebb pihenőhelyre is?
éppen ellenkezőleg, mintha e területekre idegen energia pumpálódna?

Van olyan meghatározatlan érzete időnként, hogy akaratán kívül kötődik valakihez, akit korábban nem kívánt, de most furcsa, kényszeres vonzást érez, és gondolatai körülöt­te forognak?

Álmodik csapdába esésről, megkötözésről, megnyomó lidércekről, kellemetlen sze­xuális játékokról vagy esetleg feltűnik álmában valamilyen ismeretlen, riasztó, nagyha­talmú lény?

Hangulata változékony, ok nélkül jó vagy rossz kedve támad, ezek egymásba is átcsap­nak?

Úgy érzi, hogy nem tud tisztán gondolkodni, mintha valamilyen köd lepné el a világot, minden homályossá válik, s az a benyomása, hogy nehezebben képes koncentrálni, és kevesebbet ért a világból, mint korábban?

Minden különösebb ok nélkül elszeparálódik korábbi barátaitól, gyakran van egyedül, nem kívánkozik sehová?

Van valamilyen furcsa vagy új (esetleg ajándékba kapott) tárgy a környezetében, amely mellett tompa rosszérzése támad? Eltűnt valamilyen kedves holmija, ruhája, textilneműje, amihez nagyon ragaszkodott, vagy nagyon régóta birtokolta?

Eszébe jutott már a fenti tünetek együttes megjelenése miatt, hogy rontás áldozata?

Van elképzelése róla, kitől érkezhetett az átok?

A rontásokról, különösen, ha azok erőteljesek, általában van valamilyen megérzése az em­bernek. A rosszkívánság vagy a befolyásolás ugyanis többnyire olyanoktól érkezik, akikkel valamilyen kapcsolatban vagyunk, ismeretleneknek ritkán fűződik érdekük személyes sze­rencsétlenségünkhöz vagy a lelkünk feletti hatalomgyakorláshoz.

A megkötő mágia ismert formája, ha a manipulátor kép varázst használ, vagyis egy viaszból, fából vagy textilből készült bábun végzi praktikáit. Az ilyen rongybabát (amely­be olykor az áldozat körömdarabkáját, hajtincsét, ruhájának egy foszlányát is belevarr­ják) a szakirodalom dagyde néven is ismeri. A voult ugyanez leginkább viaszból, s elké­szülte után olyan helyen rejtik el, ahol az áldozat gyakran elhalad. Ilyenkor a figura helyettesíti az élő személyt, ám valójában az a cél, hogy a baba létrehozása közben foly­tatott irányított koncentrációval a mágus a lehető legpontosabban elő tudja hívni az ál­dozat képét. A képmás abban segít, hogy több erőt lehessen felszabadítani a gondo­latok összesűrítéséhez. A mágus aztán az élővé tett figurába a szándékait, akaratát, a testre és a lélekre tett hatást szimbolizáló tűket vagy szegeket szúr; ha szerelmi varázs­latról van szó, az esetleges eltávolodás, elválás, az önálló döntések megakadályozására meghatározott színű fonalakat teker a bábura, amelyekre megerősítő varázsigéket jelké­pező csomókat köt. Milyen auradinamikai jelenségeket láthatunk a rontómágus és a célpont erőterében? A hivatásos mágus külső energiaburka gyakran erős, páncélhoz vagy igen sűrű, vastag ré­teg zseléhez hasonló, ezüstösszürke, és a szokványos emberi auráknál nagyobb kiterjedé­sű. A mágus a varázsművesség idejére módosult tudatállapotba juttatja magát, amelynek során a központi energiavezetéke kitágul, 10-12 centiméter átmérőjűvé is nőhet, fala ugyancsak elasztikus és zselészerű. A harmadik szem és a koronacsakra a legaktívabb, s a mágus eléri a halhatatlan test síkját, ahol a téridővel. a formáló mezőkkel dolgozhat. Ebben a közegben jut hozzá a rejtett információkhoz is másokról, szabadon megismerheti fizikai, érzelmi és lelkiállapotukat, és beavatkozhat éteri mintázatukba. A képmás ebben a folya­matban fókuszpontként, erősítőként funkcionál. A hatodik csakra látszólag megnagyob­bodik, körfogata megnő, szabályos kúp alakot vesz fel, .,fedőlapja" a homloktól körülbelül 20-22 centiméterre látható. Ez arra utal, hogy ilyenkor az aura mentális szintjén működik elsősorban. A csakra hamarosan belső kivetítő ernyőként kezd funkcionálni, s a homloktól mintegy 30-40 centiméterre, a szemsíkhoz képest 20 fokkal kissé fölfelé megjelennek a hívott vagy kialakított képek. (Megjegyzendő, hogy például a meditáció egyes fajtái eseté­ben is ezen a területen látjuk a belső képeket, s a lehunyt szem már automatikusan is ezt a helyzetet veszi fel - mintha várakozóan fölfelé nézne.) A mágus ezen a belső képernyőn is látja, amit tesz a képmással, s amikor erre a látványra koncentrál, információhoz juthat a közös kozmikus tudatból, a kollektív tudattalanból is. Valójában az onnan nyert információk­kal keresi meg és azonosítja be az áldozatot, aki fölött azzal nyer befolyást, hogy megza­varja annak halhatatlan testi mezőit, s az onnan továbbtranszformálódó, tovább hullámzó hatás révén az éteri másolatot, az energiatestet is.

A viasz- vagy agyagfigura, a rongybaba, a képmás (a fókusz) ugyanis úgy funkcionál, mintha az éteri másolat volna, leképezi, együtt rezeg vele (ha fénykép, akkor a "hasonló a hasonlóval" elv alapján, ha pedig emberi szöveteket is tartalmaz, a "részben az egész" elv miatt), s így a rajta végzett manipulációk energiaszinteket módosító hatásai továbbterjednek az élő csillagtestre is. Innen már csak egy lépés a testi tünetek megjelenése. A hatást azonban csak akkor lehet tartósítani, ha rendszeresen fenntartó jellegű ismétléseket végez a mágus. Erre azért van szükség, mert minél többször zavarják meg a halhatatlan testet, annál valószínűbb, hogy a támadás célba talál.

Általában éjszaka történnek a rosszindulatú hatáskibocsátások, mivel ilyenkor az áldozat nagy valószínűséggel alszik, s ezzel eleve fogékonyabb állapotban van, ráadásul az egyéb zavaró hullámtevékenység (az emberek éber-aktív agyi hullámai, rádió- és más hul­lámok jelenléte) éjjel a legkisebb. Az éjszaka csendjében, a telepátia is sokkal hatásosabban gyakorolható, még olyanokon is, akikről a „sugárzónak" nincs is tudatos fogalma. A "megigézés", "rontás" stb. nem középkori babonák csupán, hanem gyakran tudományos valóságok..."

Érdekességként jegyzem meg, hogy a bizonyos vallási közösségekben szokásos éjféli imát egyre gyakrabban teszik át hajnali 2-3 óra környékére. Ennek az az oka szerintem, hogy mai világunkban egyre többen maradnak fenn a televíziót nézve vagy más okból éjszakázva, és aránylag csak későn csendesedik el a humán energiatér annyira, hogy bár­milyen spirituális működés legalább olyan hatékony legyen, mint a korábbi korszakokban. Jelenleg legmélyebben más tudatokat hajnaltájban lehet befolyásolni, illetve ekkor lehet a legtisztább körülményeket biztosítani a szellemi létezőkkel való kapcsolatfelvételhez, imád­kozáshoz is.

Létezik egyébként egy másik kitüntetett, de ritkán használt időpont is, melyet déli tündéridőnek neveznek. "Nappali tizenkét óra közibe, éjjel tizenkét óra közibe jár a szép­asszony, elveti a rontást", tartja a néphit. Ugyancsak figyelemreméltó egyezés, hogy az em­beri szervezet napi működésének ritmusát figyelve kiderült, déltájban leszálló ágban, pihe­nő állapotban van az ember, anyagcsere-folyamatai a nap egyéb szakához képest másként működnek, a gondolkodás lelassul, a koncentráció rosszabb lesz, egészében véve a szer­vezet relaxáltabbá válik. Ez pedig elsőrendű körülmény annak, aki mentális úton kíván hat­ni embertársaira.

Egy mágikus támadás (rontás, átok) valóban hatni tud az anyagra, tehát egy távoli erő elvileg képes rombolni a fizikai világban, kissé hasonlóan a poltergeist jelenségekhez. A va­lóságban azonban az a gyakoribb, hogy az áldozat maga idézi elő a fizikai hatásokat: Általában a mágikus táma­dás ugyanis nem a fizikai síkon zajlik, hanem az asztrális mezőkön, gondolatformák alkal­mazásával. Ezek aztán befészkelik magukat a saját energiamezőkbe, és onnan bomlaszt­ják az aura testeit az elme, a lélek és a test egészségét.

Tragikusan erőteljesen és gyorsan hathat egy rontás, ha az áldozat valamiképpen tudomást szerez róla. E mögött nemcsak pszichés okok állnak, hanem az az energetikai jelenség is, hogy a félelem, a rettegés, mint minden negatív érzelem, belülről rombolja az aurát, diszharmonikus rezgéseket teremt, s ez előbb-utóbb felbont ja az aura testeit, különösen a hamar reagáló csillagtestet, mégpedig az eleve gyengébb pontokon. Ezt a folyamatot gyorsítja a rontást végző azzal, ha a képmás "csakráiba" tűket szúr. Ez a bru­tális, gyilkos eljárás szörnyű hatással van a valódi csakrákra, olyan, mintha összehasogat­ná, kiégetné őket. A csakra megpróbál elmenekülni, védekezni, rezgésszáma megválto­zik, és elveszíti saját "hangját", olyan, mintha sikoltozna. A rontás alá vett aura fáradt, fénytelen, szennyezett lesz, rezgésszáma lecsökken, általános védelmi hibák keletkeznek benne. Az erőközpontok összetöredeznek, a teljes auratér tétova lesz, zavaros, gyakran a fej környéki részeknél is, ami idegen gondolatformák, vagy gyakrabban érzések jelenlé­tére utal. A megtámadott csakrákhoz a képmástól (vagy a mágustól, illetve a rontást végzőtől) ujjnyi vastagságú, sötét színű, szürkés, szennyes-barnás vagy sárgászöldes fluidszálak vezetnek, amelyek piócaként tapadnak a csakra belsejébe. Bármikor, amikor ilyen típusú csőkígyó kat láttam, az aura tulajdonosa valamilyen rontó jellegű hatásnak volt kitéve (vagy esetleg ő maga végzett valamilyen, olykor nem is tudatos "rontó" tevé­kenységet.)

Az ilyen durva módszerrel valódi testi betegségek érhetők el - különösen, ha a rontó­mágus az adott szerveket is a képzeletbeli képernyőjére vetíti, és azokat is manipulálja. Egy egyszerű rosszkívánság is így működik, hiszen amikor valaki egy másik embernek azt kívánja, "Törjön ki a lábad!", akkor többnyire meg is jelenik előtte a másik (vizualizálja), irányított, energiatöbblettel bíró (például indulatból kimondott) üzenet halad feléje, az eseményt kész tényként kezeli (esetleg a megtörtént baleset képeit is látja). Az átok és a rontás behatolhat a bioenergetikai térbe, és fizikai tüneteket idézhet elő. Legtöbbször azonban az áldozat orvosa nem talál fizikai elváltozást, mégis a beteg lassú, kínos sorva­dását nézheti végig.

Egy erős aura azonban ellenáll a rontásnak. Ez igaz is, de a hétköznapi életünkben nehezen tudjuk megőrizni auránk folytonos épségét és sugárzását stressz, rosszkedv, csalódás, idegesség és más érzelmek gyengítik erőterünket.

Így sajnos valójában bárki bármikor ki van téve mások ártó hatásainak. Szerencse, hogy vannak azért védelmi technikák.




www.interno.hu